Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Της Google τα περίεργα!!!


Το Google Earth είναι ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιείται για την εξερεύνηση τοπίων, περιοχών, κτιρίων ακόμα και άλλων γαλαξιών. Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί κανείς να δει οτιδήποτε και αν αναζητά στον κόσμο. Παρόλα αυτά σε μια απλή αναζήτηση ο χρήστης μπορεί να εκπλαγεί με το αποτέλεσμα καθώς έχουν παρατηρηθεί πολλές "περίεργες" φωτογραφίες.
Παρακάτω παρουσιάζονται οι πιο ενδιαφέρουσες, καθώς και τα link τους για να μπορείτε να τα βρείτε και εσείς στο ίντερνετ.

1.Το τεράστιο κουνελάκι

Αυτό το κουνέλι μήκους 200 ποδιών κατασκευάστηκε στο Prata, Nevoso της Ιταλίας από ένα γκρούπ καλλιτεχνών πριν από μερικά χρόνια.
Συντεταγμένες( +44° 14′ 39.38″, +7° 46′ 11.05″ )

2. Λίμνη σε σχήμα ανθρώπου

Screenshot


Το συγκεκριμένο ευφάνταστο δημιούργημα είναι μια τεχνητή λίμνη σε σχήμα ανθρώπου και βρίσκεται στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.
Συντεταγμένες ( -21° 48′ 18.53″, -49° 5′ 23.92″ )

3. Το μεγαλύτερο αποτύπωμα του κόσμου

Screenshot

Κάποιος έκανε ένα πολύ μεγάλο έγκλημα, αλλά εμείς βρήκαμε ένα αποτύπωμα που θα μας βοηθήσει να λύσουμε το μυστήριο. Για αυτό λοιπόν κύριε εγκληματία να είσαι σίγουρος πως θα σε βρούμε καθώς με τέτοιο αποτύπωμα όπου και αν κρυφτείς θα είσαι ορατός ακόμα και από το διάστημα!!!

4. Αψηφώντας την βαρύτητα

Screenshot

Τα είχε πει ο Λουκιανός Κηλαηδόνης: " Αν κοιμηθώ νωρίς θα σηκωθώ νωρίς
θα ξεκινήσω νωρίς και θα παρκάρω νωρίς, αν  κοιμηθώ αργά θα σηκωθώ αργά
κι όταν θα ψάχνω για θέση θα 'ναι αργά". Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο οδηγός μάλλον κοιμήθηκε αργά και έτσι αναγκάστηκε να παρκάρει στον τοίχο(!).
Συντεταγμένες (  52.069207,4.3139865 )

5. Σκηνή μυστηρίου ή μια απλή βόλτα;;;;

 

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει διχάσει πολύ κόσμο καθώς επικρατούν δύο απόψεις σχετικά με το τι απεικονίζει. Η πρώτη αφορά έναν φόνο, συμφωνά με αυτή ο άνθρωπος που βρίσκεται στην άκρη του μόλου σέρνει ένα πτώμα το οποίο αφήνει πίσω του αίμα. Η δεύτερη είναι πιο ήπια καθώς υποστηρίζει πως το υποτιθέμενο ως πτώμα ανθρώπου είναι ένας σκύλος που έχει βραχεί και αφήνει πίσω του νερά τα οποία αλλάζουν το χρώμα της γέφυρας και το κάνουν να φαίνεται σαν αίμα. Τα συμπεράσματα δικά σας!
Συντεταγμένες (  52.376552, 5.198303 )

Οι φωτογραφίες του Google Earth ανανεώνονται κάθε λίγα χρόνια οπότε ποιός ξέρει ίσως καταφέρουμε να βρούμε κάτι ακόμα πιο μυστήριο!!!
















2 σχόλια:

  1. Πολύ ξεχωριστές και ενδιαφέρουσες οι φωτογραφίες!!!!
    Μου άρεσε ιδιαίτερα το αποτύπωμα!!!! Δεν χρειάζεται ούτε γυαλιά να βάλουμε για να το δούμε!!! χαχαχα
    Καλό μήνα!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή